Je to neuvěřitelné, ale je tady zase nový rok. Další. Neuvěřitelně to letí...

pf2020-tomas-a-jana.jpg

 

Je to už jedenáct let a začíná dvanáctý, co tuto stránku tvořím. Za tu dobu se tolik věcí změnilo - nejen na této stránce, ale hlavně v našich životech. 

Před nedávnem jsem meditoval nad tím, jestli má význam toto psát, trávit nad tím tolik času, trápit se s tím, že to nestíhám. Dokonce mne napadalo, že to celé nechám ležet... Pak ale přijdou kamarádi se kterými vzpomínáme na prožité chvíle a když si nemůžeme vzpomenout, stačí se podívat do svých zápisků. Pak jsem rád, že je píšu.

Je tady nový rok a lidé kolem dělají "uzávěrky" toho uplynulého. Také mne napadlo rekapitulovat, co vše jsem v tom minulém roce prožil a najednou jsem si uvědomil, že si toho vlastně pamatuji hrozně málo. A v tu chvíli mi došlo, proč tady ty zápisky dělám - no protože zapomínám!

Veřejně se přiznávám, že jsem bohatý člověk. Bohatý je od úsloví "obdarovaný Bohem" - mám úžasnou ženu, kerá je mi oporou a ani po více než třiceti letech co jsme spolu jsem ji nepřestal milovat, mám dvě nádherné děti které ač už jsou dospělé, mám pořád blízko, no jako bonus mám práci, která mne baví a uživí. Už si můžu jen přát, aby i oni byli šťastní a zdraví. No a víc vlastně ani chtít nemůžu...

Vytisknout stránku Vytisknout stránku5. 1. 2020, 17:03, zobrazeno 798x, dnes 0x
5.0 1Hodnocení