Rozloučení s rokem 2009

Rok se sešel s rokem - či čas oponou trhnul - nebo to řekněte úplně jinak - výsledek bude stejný - je tady zase konec dalšího roku a kamarádi uspořádali rozlučku. Sešli jsme se u dvou drah s dokonalým povrchem, zakončených sadou kuželek. K tomu si přimyslete žlábky kolem celé dráhy a pár koulí a jste na bowlingu.

Celou tuto výše popsanou scenérii ještě musíte doplnit o partu bezva lidí a dílo je dokonáno. Scéna je dána, režie se ujímají aktéři samotní...

bowling200902.jpg

A zde je máme - tedy alespoň mužskou část osazenstva. Pány tvorstva  (možná) a situace (ztěží)... Soutěživost nezapřou, leč výsledky se nedostavují....

bowling200903.jpg

Druhá a půvabnější část osazenstva vládne předcházející partě rukou něžnou a chápající.. (Stejně si většinou prosadí, co potřebují :o) ) Vždyť jsou to ženy.

bowling200901.jpg

Zábava nevázne, hra se rozjíždí a všichni se královsky baví...

bowling200904.jpg

Nejstarší již nemohouce si uzurpovat právo první noci alespoň využívá chvíle nepozornosti a rozvernosti. Krásná to chvíle :o)  Budiž mu přáno.
P.S. Slávku díky za fotky!

Chci Vám kamarádi moc poděkovat za chvíle, ketré jsem mohl strávit ve Vaší milé společnosti a těším se na další společné setkávání, dlouhé i krátké cesty a poznávání krajů a míst blízkých i vzdálených. Ať se Vás drží zdraví, štěstí a optimismus!
Vytisknout stránku Vytisknout stránku2. 1. 2010, 22:28, zobrazeno 3243x, dnes 2x