Přijímám pozvání Pavla Ungra na košt rumů v Ostravě. Beru s sebou i Sebiho - jsme zvědaví, co nás čeká...

Pavla znám už roky jako "těžký kalibr na SEO" a našeho SEO guru. To že má rád rumy a píše o nich vím také, proto když vidím jeho pozvání na rumovou degustaci v Ostravě, neváhám a beru s sebou Sebiho (aby mě pak odvedl domů :)

rum-kost-2.jpg

Celá akce se koná v Alkotéce Spirits Original - umístěné mezi Masarykáčem a Sýkorákem. Prošel a projel jsem tudy mnohokrát, ale tuto novou prodejnu jsem ještě nezaregistroval. Po vstupu do prodejny nás čekalo milé přivítání s drinkem. Sedáme si se Sebim ke stolu a koukáme na nádherně připravené rumy, vodu, čokoládu. Pro snazší zapamatování máme připravené tištěné podklady s fotkami a popisem koštovaných rumů a propisku s logem Spirits Original. Bomba příprava!

rum-kost.jpg

rum-kost-3.jpg

Jako překvapení si k nám přisedává Kuba s Michalisem - pěkně jsme se sešli!

rum-kost-4.jpg

Pavlova přednáška je velmi zajímavá, rumy různorodé - od suchých až po přislazované. Nejsem žádný velký rumař a už vůbec ne odborník, takže porovnání rumů pro mne bylo velmi zajímavé. Nakonec zase musím přiznat, že mám hubu na sladší a jemnější rumy. Ty silné a suché mne nechávají klidným. 

Během koštování z každé skleničky jen usrknu - vypít to vše mi připadá nebezpečné. Ale díky občerstvení na stolech a dobré diskuzi s kolegy kolem (Zdravím Honzu z Freela!) a zábavě ve mě nakonec zmizí úplně vše.
Takže děkuji Pavlovi za zajímavou přednášku a klukům ze Spirits Original za perfektí přípravu. Už vím, kde mám jít pro dobrý RUM!

Vytisknout stránku Vytisknout stránku27. 12. 2019, 17:05, zobrazeno 1205x, dnes 2x
0.0 0Hodnocení